Laden...

Bestellen en Bezorgen

Artikelen bestellen bij straatgereedschap kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hieronder leest u hoe dat werkt.
Ga in de winkel naar het artikel van uw keuze en klik op de groene knop "Bestel"
 
Het artikel wordt nu in uw winkelwagentje geplaatst
Als u klaar bent met winkelen klikt u linksbovenin op kassa
In de kassa kunt u uw gegevens invoeren en een betaalmethode kiezen
Als wij uw betaling hebben ontvangen word de bestelling vervolgens naar u verzonden
In de kassa kunt u zich registreren als nieuwe klant. Dit heeft als voordeel dat u op een later tijdstip nogmaals een bestelling kunt doen zonder opnieuw uw gegevens in te voeren.
 
Bent u al geregistreerd bij straatgereedschap.nl.nl dan volstaat het invoeren van uw emailadres, wachtwoord en beveiligingscode die op het scherm getoond wordt. Bent u uw wachtwoord vergeten dan kunt u hier het wachtwoord opnieuw instellen!
Vul a.u.b wel een correct emailadres in. De communicatie omtrent uw bestelling verloopt namelijk altijd via email.
 
Betaalwijze kiezen
 
iDEAL
U kunt veilig met iDEAL betalen, dit is de snelste methode. Wij kunnen uw producten vaak al binnen een dag verzenden.
Uw betaling met iDEAL wordt door onze Payment provider Sisow afgehandeld
Dit om een veilige en soepele afhandeling van uw bestelling te waarborgen.
 
Paypal
U kunt ook met paypal betalen. Deze handige manier van betalen kunt u ook gebruiken als u met uw creditcard wilt afrekenen. Paypal rekent een toeslag van 3.5% over de orderwaarde. Deze wordt bij het afrekenen aan uw factuur toegevoegd.
 
Contant of met PIN bij afhalen
Straatgereedschap.nl is onderdeel van Bouwmachines Nederland. Wij hebben natuurlijk ook een afhaallocatie waar u met PIN of contant kunt afrekenen.
 
Onder Rembours
U heeft ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Door middel van een rembourszending is dit mogelijk. Wij rekenen voor deze service een toeslag van €15.00
 
Bestelling afronden
Als u een betaal en verzendmethode heeft gekozen, klikt u op de knop ‘Plaats bestelling’. Na het afrekenen ziet u een bevestiging. Indien u een geldig e-mailadres hebt opgegeven, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail. Hierin staan uw klant- en ordernummer en een overzicht van uw bestelling. U ziet bij het afrekenen de verzendkosten staan.
 
Verzendkosten
Volgens TNT posttarief, ongeacht het aantal artikelen. Straatgereedschap.nl verzendt alleen naar afleveradressen (geen postbussen) binnen Nederland en België. Bestellingen worden geleverd via de TNT of kunnen op afspraak worden afgehaald bij Straatgereedschap.nl.
 
Straatgereedschap.nl bevestigt uw bestelling per e-mail aan door u opgegeven e-mail adres. In deze mail wordt aangegeven wat het totaalbedrag van de zending is. Alle prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten worden apart vermeld.
 
Retourzenden
Mocht het product niet aan uw eisen voldoen dan mag u het natuurlijk retour zenden. Hieronder leest u hoe dat werkt. Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Voor het ongedaan maken van uw bestelling hebben wij een modelformulier dat u binnen 14 dagen kunt gebruiken voor het ontbinden van de overeenkomst. Uiteraard mag u ook via email of schriftelijk de overeenkomst ontbinden.
 
Let op dat het pakket traceerbaar is, door met aangetekende postzegel post, met basis pakketzegel of per aangetekend pakket te versturen.
Laat u zich informeren bij het Postkantoor.
 
Om een terugbetaling te ontvangen moet het product in nieuwe, ongebruikte staat zijn. Zodra uw retourpakket met het artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen retour. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor de koper. Tevens kunnen wij schade bij u in rekening brengen als blijkt dat het product gebruikt en of defect is.
 
 
Klachten/Vragen
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
 
Onze gegevens:
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Straatgereedschap.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).
 
Straatgereedschap.nl
Middenweg 571
1704 BH Heerhugowaard
Nederland 
Tel. 072-5669944
Fax. 072-5669545
Email. info@straatgereedschap.nl.
KvK Alkmaar nr.: 37122869.
BTW nr.: NL 8189.47.573.B01
 

Aangesloten bij Webshop keurmerk